Inschrijven & Loting

Op de aanbodpagina vind je alle bouwnummers van de woningen die in verkoop zijn. Bij ieder bouwnummer kun je de desbetreffende verkoopinformatie inzien. Heb je je favoriete bouwnummer(s) gekozen en wil je in aanmerking komen voor één van de woningen? Dan kun je het inschrijfproces starten.

Informatie & Inschrijven

Indien je al geregistreerd staat als geïnteresseerde ontvang je een mail met een unieke inschrijflink zodra alle informatie online staat. Als je nog niet als geïnteresseerde geregistreerd staat, vul je op de interesse pagina het interesse formulier in. Je ontvangt dan (binnen 2 uur) een unieke inschrijflink per e-mail. Zodra je hierop klikt kan niemand meekijken. Er wordt namelijk gewerkt met een beveiligde verbinding, net als bij online bankieren. Voordat je aan de slag gaat, krijg je van ons een e-mail waarmee we nogmaals checken of we het juiste e-mail adres hebben, hierin staat een link waarmee jij de persoonlijke inschrijfapplicatie kunt benaderen.

In deze persoonlijke inschrijfapplicatie vul je jouw gegevens in door de verschillende stappen te volgen. Heb je alle gegevens naar wens ingevuld? Klik dan op ‘Verzenden’. Je inschrijving wordt dan naar ons verstuurd en definitief opgeslagen. Hierontvang je een bevestiging van op het opgegeven email adres.

Geen e-mail ontvangen? Kijk dan of deze in je spamfolder is terecht gekomen. Heb je hem hier ook niet ontvangen, stuur dan een e-mail naar verkoop@blauwhoed.nl. Wij zorgen ervoor dat de inschrijflink dat zo spoedig mogelijk jouw kant op komt.

De inschrijftermijn eindigt op donderdag 13 december 17.00 uur.

Lotingsprocedure

Nadat de inschrijfperiode is gesloten checken we of alle formulieren compleet ingevuld zijn en wordt er gekeken naar financiële haalbaarheid. Vervolgens verdelen we de inschrijvers in 2 groepen: Groep A: deelnemers aan de woonworkshop en Groep B: inschrijvers die niet hebben deelgenomen aan de woonworkshop. Vervolgens wordt er door middel van notariële loting toegewezen. De projectnotaris zal deze loting verrichten. Krijg je een woning toegewezen dan neemt één van de betrokken makelaars contact met je op om een eerste gesprek in te plannen. De overige kandidaten ontvangen een email waarin staat dat ze voor nu geen woning toegewezen krijgen. Inhoudelijk wordt er niet over de uitslag gecorrespondeerd.

Verkoopgesprekken

Op het moment dat je hoort dat je een woning toegewezen hebt gekregen, wordt er zo spoedig een eerste gesprek ingepland met de desbetreffende makelaar. Tijdens dit eerste gesprek wordt allereerst de financiële situatie nader bekeken, om te checken of de aankoop van de woning financieel haalbaar is. Tevens neemt de makelaar het proces van de aankoop van de woning met je door en samen werpen jullie een eerste blik op de (concept)contractstukken. Na dit gesprek ontvang je een inlogcode voor Home Studio’s waar je alle informatie over je woning, de kopers opties en het vervolgproces terug kan vinden. (zoals de verkooptekeningen en technische omschrijving). Aan de hand van deze informatie kun je een weloverwogen besluit nemen of je overgaat tot aankoop.

Tekenafspraken

Na dit verkoopgesprek wordt de tekenafspraak ingepland. Het is goed om te weten dat je na het ondertekenen van de koop- en aannemingsovereenkomst nog twee maanden de tijd hebt om de financiering te regelen.

We wensen je veel plezier & succes met het kiezen van jouw ideale huis!

Het woningaanbod

Mogen wij jou op de hoogte houden?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang alle nieuwe updates