Smart Living

SMART LIVING

Bij de woningen van Wijdelande wordt ‘Smart Living’ toegepast: slimmer wonen met smart technology! De huizen van Wijdelande zijn helemaal “anno nu” . Met in elk geval een slimme warmtepomp, slimme rookmelders, usb-wandcontactdoos, sensor-toiletverlichting en led-buitenverlichting en wifi accespoint.

Busch-free@home

Met het Smart home basisstation heb je een goede basis om de Smart toepassingen te bedienen. Verbind het systeem met de smartphone of tablet en koppel hier de rookmelders of buitenverlichting aan. Natuurlijk is dit nog verder uit te breiden; zo heb je alles meteen bij de hand.

Slimme warmtepomp

In de woningen in Wijdelande maken we gebruik van de Nibe Uplink. Deze smart warmtepomp is voorzien van een internetaansluiting voor monitoring op afstand. Hierdoor zijn de gegevens zoals binnen-, buitentemperatuur en hoeveelheid warm tapwater  uitleesbaar. Met een abonnement is het bovendien mogelijk om op afstand de gewenste temperatuur en hoeveelheid warm tapwater in te stellen.

Rookmelders

Een koppeling van de rookmelders aan je smartphone maakt de rookmelders in jouw huis slim. Je hoort een alarm afgaan als er rook wordt gesignaleerd en krijgt op je smartphone extra informatie over de locatie en de waarneming.

Stopcontact met usb-aansluiting

Geen gedoe meer met allerlei verschillende stekkertjes om je apparaten op te laden. In jouw huis krijg je twee usb-wandcontactdozen. Aan jouw de keuze waar deze usbwandcontactdozen moeten komen.

Nog meer weten over de Smart toepassingen in Wijdelande? Lees er meer over in de brochure of op de site van Homestudios.

 

Het woningaanbod

Mogen wij jou op de hoogte houden?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang alle nieuwe updates