Homestudios

Zorgeloos in 4 stappen van droom naar droomhuis 

Een nieuw thuis begint natuurlijk met de woning zelf. Maar persoonlijk wonen gaat over meer dan vierkante meters en vrij-op-naamprijzen. Jouw nieuwe huis moet straks dan ook zo snel mogelijk aanvoelen als thuis. Direct vanaf de oplevering, maar zeker ook in de jaren daarna! De keuzes die je de komende tijd gaat maken, vergen daarom soms een vooruitziende blik, of specialistische kennis. Reden om te stressen? Welnee! Homestudios helpt je in vier stappen om van je nieuwe huis in Wijdelande een thuis te maken. Hoe gaat dat in zijn werk?

Stap 1 – Ontdek de mogelijkheden van jouw favoriete woningen online

Een goede plaats om te beginnen is online op Mijn Homestudios voor Wijdelande. Daar ontdek je wat er allemaal mogelijk is voor je favoriete bouwnummers. Zo krijg je snel inzicht in mogelijkheden en kosten zodat je een bewuste keuze kunt maken voor de woning die het beste bij je past.  

Stap 2 – Maak kennis met de woonadviseur

Wanneer je – eindelijk! – je handtekening hebt gezet onder het koopcontract, neemt de Homestudios woonadviseur contact met je op om een afspraak te maken voor je eerste bezoek aan het Homestudios experience center. In de gesprekken die je daar met je woonadviseur voert, helpt hij of zij je bij het vertalen van jouw woonwensen in slimme keuzes uit alle beschikbare mogelijkheden.  

Stap 3 – Leer, geniet en creëer in het Homestudios experience center

Voor een bezoek aan ons Homestudios experience center maak je overigens graag tijd vrij. Er is een Kennisstudio vol informatie om je te helpen bij het maken van bewuste keuzes, een Inspiratiestudio met elf (!) volledig afgewerkte en ingerichte voorbeeldwoningen, een Kookstudio met keukenapparatuur om uit te proberen en de Creatiestudio waar je jouw keuzes met de woonadviseur bespreekt. Met elk bezoek aan het experience center ben je weer een stap dichter bij je nieuwe thuis.  

Stap 4 – Houd alles in de hand

De keuzes die je maakt in het Homestudios experience center, vind je online terug op Mijn Homestudios voor Wijdelande. Daar zie je de actuele status van je orders en hoeveel tijd je nog hebt om bepaalde keuzes te maken. Toch nog een vraag als je weer thuis bent? Via het berichtencentrum neem je makkelijk en snel contact op met de woonadviseur en heb je binnen een mum van tijd antwoord. 

 

Het woningaanbod

Mogen wij jou op de hoogte houden?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang alle nieuwe updates