Wonen in Wijdelande

Uithoorns Wonen in Wijdelande

Een ruim nieuwbouwhuis in Uithoorn met een tuin op een plek waar je lekker buiten kunt spelen. Een beetje dat dorpse gevoel. Dat is wat Wijdelande je te bieden heeft. Gemoedelijk, gevarieerd en groen. Iedereen is hier nieuw en dus worden er snel vriendschappen gesloten. Je kent elkaar, maar hebt wel je eigen plek waar je je terugtrekt en ontspant.

Wonen aan het water of een speelveldje

Er komen koop- en huurwoningen in Wijdelande. Koop en huur worden niet gemixt. Kies straks voor een rijwoning, tussenwoning, hoekwoning, twee-onder-een-kapwoning of drie-onder-een-kapwoning. Een groot deel ligt aan het water, waar je vanuit je voortuin vrij op uitkijkt. Of woon je liever aan een groen speelveld? Dat kan ook!

Architectuur Wijdelande

Variatie is het sleutelwoord. Duurzaam trouwens ook. De huizen worden gasloos gebouwd! En de woningen zijn uitgerust met Smart- technologie. De architectuur is geïnspireerd op de Hollandse villastijl zoals deze in het eind van de 19de eeuw veel voorkwam. Hierbij werd veelal gewerkt met ruim versierde dak overstekken, veranda’s en metselwerkverbanden in de gevel.  De stijl is romantisch van signatuur.

Homestudios

Met Homestudios maak je van je nieuwe huis in vier stappen jouw thuis. Persoonlijk wonen gaat namelijk over meer dan vierkante meters. Jouw nieuwe huis moet straks dan ook direct aanvoelen als thuis.

Lees meer over Homestudios

 

Waar ligt WIJDELANDE?

Mogen wij jou op de hoogte houden?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang alle nieuwe updates